- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
بررسی کیفیت تغذیه دانشجویی و برنامهریزی اردوهای دانشجویی در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی دانشگاه
جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت برنامهریزی دقیق برای اردوها و نظارت مستمر بر کیفیت تغذیه دانشجویان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ جلسه شورای مدیران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیران و روسای ادارات مربوطه برگزار شد.
در این جلسه برنامههای استراتژیک و عملیاتی معاونت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
یکی از محورهای اصلی جلسه موضوع اردوهای دانشجویی بود که دکتر مهرابیان بر ضرورت اخذ مجوز از دانشگاه برای هر اردو و ارسال درخواستها با حداقل دو هفته پیشبینی تأکید کرد.
وی همچنین با توجه به تغییر پیمانکار تغذیه از ابتدای خرداد، نگرانی خود را در مورد کیفیت تغذیه دانشجویان ابراز و بر ضرورت نظارت مستمر و دقیق در این زمینه تأکید کرد و افزود: حتی یک روز ارایه غذای نامناسب میتواند نارضایتی گسترده دانشجویان را به دنبال داشته باشد.
در ادامه گزارش عملکرد بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه توسط عبدالله عموزاد، مدیر فرهنگی ارائه شد. برنامهریزی برای حضور در این مرحله از ضروریات برنامههای آتی معاونت فرهنگی دانشگاه خواهد بود.
وی همچنین گزارشی از بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت ارائه و از راهیابی جمعی از دانشگاهیان به مرحله نهایی این جشنواره در زنجان خبر داد و اظهار داشت: لازم است برنامهریزی دقیقی برای حضور دانشگاهیان منتخب در مرحله نهایی جشنواره انجام دهیم.
همچنین دکتر فلاح سخنگویی، مدیر دانشجویی در زمینه تغذیه دانشجویی گفت: باید نظارت بر حوزه تغذیه دانشگاه به گونهای باشد که غذای با کیفیت و متناسب نیازهای تغذیهای دانشجویان باشد. وی همچنین بر اهمیت تکمیل سیستم گیت ورود و خروج برای افزایش امنیت و نظم دانشگاه تأکید کرد.
نظر دهید