1 مورد یافت شد

کارگاه آموزشی روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور اعضای مدیران و کارشناسان معاونت های دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

https://gums.ac.ir/-کارگروه-تخصصی-امنیت-و-سلامت-غذایی/کارگاه-آموزشی-روشهای-شناسایی،-اولویت-بندی-و-تحلیل-ذینفعان--با-محوریت-مهمترین-اولویت-های-دبیرخانه-شورای-عالی-سلامت-و-امنیت-غذایی-با-حضور-اعضای-مدیران-و-کارشناسان-معاونت-های-دانشگاه--بصورت-حضوری-با-رعایت-پروتکل-های-بهداشتی-برگزار-شد·-

روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور اعضای مدیران و کارشناسان معاونت های دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. کارگاه آموزشی روشهای شناسایی، اولویت...

01/03/02 08:47

آخرین بروز رسانی : 1400/05/16