• 1402/06/01 - 08:08

پیام مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز پزشک

مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، سالروز ولادت شیخ الرئیس بوعلی سینا و روز پزشک، را به جامعه بزرگ پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی سالروز ولادت شیخ الرئیس بوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی ایران و به ویژه پزشکان دلسوز، متعهد و زحمتکش خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریک و تهنیت گفت.

جامعه ایران بر خود می بالد، شخصیت به نام و بزرگمردی همچون بوعلی سینا در بطن تاریخ این کشور وجود دارد که الگویی تمام عیار به شمار می آید و جامعه پزشکی نیز به تاسی از تلاشها و دستاوردهای این حکیم گرانقدر حرکت می کنند.

لازم می دانم روز پزشک را به همه اعضای خدوم این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاصه استاد ارجمند جناب آقای دکتر آشوبی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک گویم و امیدوارم این عزیزان همچون گذشته با تاسی از مکتب اباعبدالله الحسین (ع) در راه خدمت به مردم شریف ایران از هیچ کوششی دریغ نداشته باشند؛ برای همه آنان از درگاه خداوند متعال، عزت، سلامتی و توفیق روز افزون مسالت دارم.

دکتر محمدرضا صحراپیما

مدیر امورحقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان