• 1402/06/04 - 07:43

پیام تبریک مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت روز کارمند

مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دولت، چهارم شهریورماه روز کارمند را به فعالان و سخت کوشان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در متن پیام آمده است:

چهارم شهریورماه در ایام هفته دولت به نام "روز کارمند" نامگذاری شده است. روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت بی منت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر است. از این رو، سزاوار است این ایام را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان بکوشیم.

امیدوارم با تأسی و الگوبرداری از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهدای والامقام، شهیدان رجایی و باهنر در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی و نظام آموزش عالی کشور بتوانیم گام های موثری برداریم.

دکتر محمدرضا صحراپیما

مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان