• 1402/06/20 - 13:18

دیدار مدیر شبکه بهداشت و درمان املش با مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست مشترک مسئولان بهداشت و درمان شهرستان املش با دکتر محمدرضا صحراپیما بمنظور بررسی آخرین وضعیت سیستم فاضلاب بیمارستان نیکوکار املش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور حقوقی دانشگاه: دکتر آرش یوسفی- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان املش صبح امروز به‌منظور پیگیری مشکلات تصفیه خانه بیمارستان نیکوکار املش با دکتر محمدرضا صحراپیما- مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست بر رفع مشکلات پیش آمده از طریق اجرای فرآیند صحیح آن و نیز بررسی و اعلام نظر از طریق کارشناسان معاونت محترم بهداشتی بمنظور پیش گیری از مشکلات جدید تأکید شد.

لازم به ذکر است در این دیدار آقای مهندس محمدی- مدیر منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه، دکتر الهه دادرس- ریاست بیمارستان نیکوکار املش و آقای خیرخواه- معاون اداره حراست دانشگاه نیز حضور داشتند.

• گروه خبری : مدیریت امور حقوقی دانشگاه

آخرین بروز رسانی : 1402/06/20 13:18