- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
- 22 آبان 1404 «گیلان» تنها استان فاقد بیمارستان جنرال در کشور
همزمان با روز پرستار انجام شد؛
تقدیر معاون بهداشتی دانشگاه از پرستاران بیمارستان ماسال
معاون بهداشتی دانشگاه در روز پرستار، با تبریک این روز فرخنده از زحمات پرستاران بیمارستان ماسال تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ همزمان با سالروز میلاد حصرت زینب (س) و روز پرستار، دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی با همراهی دکتر فرزاد رفیعی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماسال در بیمارستان ماسال حضور یافت و به پرستاران بخشهای مختلف این بیمارستان، این روز فرخنده را تبریک گفت.
وی با ارج نهادن به تلاشهای صادقانه پرستاران، جانفشانی آنها در بالین بیماران و به ویژه دوران شیوع کرونا را مورد تقدیر قرار داد.

نظر دهید