- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
- 11 آبان 1404 پرستاری، معامله با خدا و راهی برای بخشش گناهان است
- 11 آبان 1404 مجاهدتهای شما برای خدا،زیباترین جلوه خدمت است
بازدید بهداشتی در رودبار؛ ۴ یخچال پلمب شد
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان رودبار در بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، چهار دستگاه یخچال را به دلیل رعایت نکردن دمای استاندارد پلمب کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ در راستای نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، کارشناسان بهداشت محیط به بررسی وضعیت تجهیزات سرمایشی و شرایط نگهداری مواد غذایی پرداختند.
در این بازدید، چهار دستگاه یخچال در برخی مراکز به دلیل عدم رعایت دمای مجاز و رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی، پلمب شد.
کارشناس بهداشت محیط با تأکید بر اهمیت کنترل دمای یخچالها گفت:نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب نقش مهمی در جلوگیری از فساد و حفظ سلامت مصرفکنندگان دارد.
وی همچنین افزود:بازرسیها به صورت دورهای و بدون اطلاع قبلی انجام میشود و هرگونه تخلف طبق مقررات با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.

نظر دهید