- 1 آذر 1404 برنامهریزی جامع فرهنگی در گیلان؛ از آیین ۱۶ آذر تا ترویج فرهنگ نماز و مهدویت
- 1 آذر 1404 دیدار نماینده مردم رودبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره مشکلات نظام سلامت
- 1 آذر 1404 ضرورت تعیین سرانه خدمات سلامت شناور برای استانهای مهمانپذیر
- 1 آذر 1404 به جایگاه قدسی خادمان نظام سلامت تعظیم میکنم و در کنارشان هستم
برگزاری سومین نشست زیرکارگروه تخصصی تغذیه سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط در رشت
سومین نشست هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط با حضور معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ در ابتدای این نشست، دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه تغذیه در بروز بسیاری از بیماری ها تاثیرگذار است، اهمیت سلامت را یادآور شد و افزود؛ حفظ و ارتقای سلامت جامعه تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه همه سازمان ها نسبت به تحقق آن مسئولیت دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه چاقی، فشار خون بالا، دیابت و سرطان در استان از مهمترین دغدغه های سلامت است، بر آموزش کارکنان در راستای توجه نسبت به سلامت خود و خانواده های آنها تاکید کرد.
وی در ادامه اظهار کرد؛ تمام تلاش ما این است که این آگاهی را به هم استانی ها بدهیم که با تغذیه مناسب، فعالیت بدنی کافی و سبک زندگی سالم به دور از دخانیات می توان از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد و این مهم با کمک همه دستگاه ها امکانپذیر است.
مرسده رشیدی نژاد- رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست ، با ارائه گزارشی از عملکرد ادارات و سازمان هایی که طی شش ماه گذشته نسبت به اجرایی شدن اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط اقدام کرده اند، همکاری بیش از پیش دستگاه های دولتی عضو کمیته فوق را خواستار شد.
گفتنی است؛ سومین جلسه هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با ادارات مرتبط با اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

نظر دهید