سایر پیوندها

  • 1401/09/21 - 15:04
  • تعداد بازدید خبر : 412
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد؛

ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال 1401

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال جاری ، خبر داد .

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛مهندس علیرضا نجفی - مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص، اظهار داشت؛ در این بازدید، ضمن بررسی  تمامی خطوط تولید، انبارها، سردخانه ،  فضای شرکت ها، مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیر ایمنی و مسئولین فنی  نیز مورد بررسی ، قرار می گیرد.

وی در پایان یادآورشد؛ تا پایان سال جاری، از سوی سرممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه از تمامی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی ، صورت می گیرد.

لازم به ذکر است؛ممیزی، به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی، به منظور حصول اطمینان از انطباق آنها با الزامات اطلاق می شود./ص

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 96959

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/21 15:04