- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 اعزام کاروان راهیان نور احرار دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری دومین جلسه موسسه خیریه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
دومین جلسه موسسه خیریه پورسینا با حضور مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا و جمعی از خیرین و مدیران مرکز آموزشی و درمانی پورسینا در دفتر ریاست پورسینا برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا) این دومین نشست موسسه خیریه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا که با حضور دکتر عبداللهزاده - مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد، دکتر پیمان اسدی - رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، مشکلات این مرکز که امکان برطرف شدن آن با همکاری خیرین وجود دارد را تشریح کرد.
وی همچنین افزود: ارائه خدمت در مرکز آموزشی و درمانی پورسینا صرفاً مربوط به مردم رشت نیست و بیشک اگر دست به دست هم دهیم و نیازمندیهای این مرکز را مرتفع کنیم، علاوه بر اینکه تمامی مردم شریف گیلان از آن بهرهمند میشوند، بلکه خدمات مطلوبتری را به میهمان ارجمند گیلان نیز ارائه خواهیم کرد.
در این جلسه، هیئتمدیره موسسه نیز از بین خیرین نیکوکار و اساتید و اعضای هیئتعلمی که آمادگی و همکاری خود را اعلام نمودند انتخاب شدند.
گفتنی است خیرین حاضر در این نشست ضمن تاکید بر این نکته پورسینای کهن از دیرباز مأمن بیماران بوده و شایسته است که بستر ارائه خدمت مطلوب در آن فراهم باشد، قول مساعد جهت تامین برخی اقلام هتلینگ و بازسازی فضای فیزیکی را در این مرکز دادند.
نظر دهید