- 1404/05/01 عیادت و دلجویی استاندار گیلان از مصدومان حوادث انفجار
- 1404/05/01 فیزیوتراپیستها و رادیوتراپیستها؛ طلایهداران بازتوانی و حمایت از بیماران
- 1404/05/01 صرفهجویی ۳۰ درصدی در مصرف گاز بیمارستانهای گیلان با اجرای طرح بهینهسازی انرژی
- 1404/05/01 پیام تسلیت دکتر آشوبی در پی درگذشت مادر شهید و والده رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت
در دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان؛
طرح مصرف نان کامل در بیمارستانهای استان تصویب شد
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال ۱۴۰۴ با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال ۱۴۰۴ با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه تولید آرد و نان کامل استان گیلان که با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاورزی استان، اداره کل استاندارد استان، اداره کل غله استان، انجمن صنفی کارخانجات آرد استان، تعزیرات حکومتی، معاونت غذا و دارو دانشگاه، صنف اتحادیه نانوایان، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل در استان تشکیل گردید.
در این جلسه در خصوص اعلام واحدهای متقاضی تولید نان کامل در شهرستانها از طریق فرمانداری ها، رواج و حمایت از مصرف نان کامل از طریق دانشگاه علوم پزشکی و اعلام به آشپزخانهها و سلفهای غذاخوریهای دانشکدهها و بیمارستانها در خصوص استفاده از نان کامل، ارائه پیشنهادات جهت بازنگری شیوه نامه نان کامل و پیشنهاد نحوه اجرای بستههای حمایتی برای کارخانجات تولید آرد و نان کامل صحبت شد.
گفتنی است این کارگروه با توجه به شیوه نامه امنیت غذایی کشور به منظور تولید، مصرف و ترویج آرد و نان کامل در کشور تشکیل شده است و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از پیشتازان این اجرای این طرح بوده و اقدامات موثری در استان انجام داده و با صدور پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل اجازه عرضه و تولید نان کامل را صادر نموده است.

نظر دهید