• 1403/07/16 - 12:19
  • تعداد بازدید خبر : 207
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست آموزشی نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی در رشت

دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " ویژه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان گیلان برگزار شد، در خصوص کاربرد نانوتکتولوژی در  حوزه های مختلف ، اهداف استفاده از آن ، مزایا و روش های تولید ، بسته بندی مواد غذایی و...  مطالبی ارائه شد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 129564

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/16 12:19