• 1402/01/21 - 12:39
  • تعداد بازدید خبر : 422
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 2000 مورد آزمایش تخصصی بر روی نمونه های موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در راستای برنامه سلامت نوروزی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام دوهزارو ۱۸ آزمایش تخصصی بر روی نمونه های مواد غذایی، در راستای برنامه سلامت نوروزی در گیلان، خبرداد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان  اظهار داشت ؛  در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، تمامی محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
 
وی در ادامه افزود ؛  در این خصوص ، دوهزار و ۱۸  آزمایش تخصصی بر روی 830 مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  انجام شد.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه ، تصریح کرد ؛  از کل نمونه های دریافتی، 171 نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
 
وی در پایان ، یادآور شد ؛  آزمایشگاه مذکور ،  با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان، مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند./ص
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102700

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/21 12:39