برگزاری سمینار مواجه شدن با تب دنگی در مرکز آموزشی و درمانی حشمت
با هدف ارتقاء آگاهی و دانش پرسنل در زمینه پیشگیری و چگونگی مواجه شدن با علائم تب دنگی «سمینار مواجه شدن با تب دنگی» در مرکز آموزشی و درمانی حشمت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ سمینار مواجه شدن با تب دنگی با هدف ارتقاء آگاهی و دانش پرسنل در زمینه پیشگیری و چگونگی مواجه شدن با علائم تب دنگی با سخنرانی مریم بقایی سوپروایزر کنترل عفونت مرکز آموزشی و درمانی حشمت در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد.
در این سمینار آموزشی سوپروایزر کنترل عفونت مرکز آموزشی و درمانی حشمت اظهار کرد: تب دنگی در مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری شایع است، درمان خاصی برای تب دنگی وجود ندارد و مراقبتهای حمایتی مانند استراحت، مصرف مایعات، و استفاده از داروهای ضدتب و ضد درد معمولاً توصیه میشود.
گفتنی است؛ مواردی از جمله علائم این بیماری مانند تب بالا، دردهای شدید عضلانی و مفصلی، سردرد، راش پوستی و در برخی موارد حالت تهوع و استفراغ در این سمینار آموزشی ارائه شد.
نظر دهید