• 1403/06/17 - 14:26
با حضور نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی؛

نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت ، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد

نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا )؛ نشست شورای مدیران معاونت توسعه با حضور مهندس مهرداد لاهوتی_نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، دکتر مصطفی گل شکن _ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه و مدیران معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دفتر این معاونت برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر گل شکن گزارشی از پیگیری آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص مصوبات مربوط به حوزه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود ارائه کرد. در ادامه، مهندس لاهوتی بر انجام اقدامات لازم جهت کوتاه کردن فرآیند توسعه بیمارستان شهید حسین پور لنگرود تاکید کرد . وی همچنین، ضمن تقدیر از زحمات مدیران دانشگاه جهت حضور پررنگ آنها در شرایط سخت کاری فعلی ، به بیان مشکلات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان لنگرود از جمله؛ تامین اعتبار برای طرح توسعه بیمارستان شهید حسین پور لنگرود، توسعه اورژانس و بخش فیزیوتراپی این بیمارستان و همچنین،پروژه های بهداشتی و درمانی در شهرهای چاف، چمخاله و اطاقور لنگرود پرداخت. سپس نقشه فنی بیمارستان ، ضریب اشغال تخت، جانمایی برایMRI و میزان افزایش تعداد تخت در این بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان موارد مطروحه توسط دکتر گل شکن بررسی و تصمیمات لازم در خصوص انجام اقدامات بعدی، اتخاذ شد. گفتنی است: در این نشست که در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد، مدیران بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ، معاونت درمان دانشگاه و سرپرست بیمارستان شهید حسین پور لنگرود نیز حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1403/06/17 14:26