• 1404/05/12 - 10:28
  • تعداد بازدید خبر : 217
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کلاس‌های ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کلاس‌های ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشته‌های فوتسال و والیبال برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به منظور اشاعه فرهنگ ورزشکاری و ترغیب نوجوانان به ورزش، و با هدف ترویج سبک زندگی سالم، ایجاد نشاط و شادابی، و همچنین کشف و پرورش استعدادهای ورزشی نوجوانان، کلاس‌های ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور دکتر مصطفی گل‌شکن معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مرتضی نیک‌روز مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برگزار شد.

در جریان این مراسم، دکتر گل‌شکن طی بازدیدی از محل تمرینات فوتسال فرزندان کارکنان دانشگاه، با اهدای لباس ورزشی از تلاش آنان در مسیر یادگیری مهارت‌های ورزشی و شرکت آن‌ها در این سری از کلاس‌های تابستانه تقدیر کرد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ ورزش از سنین پایین، اظهار کرد: تربیت نسلی سالم، بانشاط و هدفمند، نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش، سلامت روانی کودکان و نوجوانان است. دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در حوزه تربیت بدنی، در تلاش است تا با تدوین و اجرای برنامه‌های ورزشی میان‌مدت و سالانه، بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای فرزندان کارکنان فراهم آورد.

دکتر گل‌شکن همچنین افزود: برگزاری مستمر چنین کلاس‌هایی، علاوه بر ایجاد انگیزه و شور ورزشی در میان نوجوانان، می‌تواند زمینه‌ساز شناسایی استعدادهای برتر در رشته‌های مختلف ورزشی شود؛ استعدادهایی که با آموزش‌های هدفمند، مربیان مجرب و حمایت‌های ساختاری دانشگاه، قادر خواهند بود در آینده در عرصه‌های ورزشی استانی و ملی افتخارآفرینی کنند.

در ادامه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن تشکر از تمامی دست اندرکارانی که در برگزاری این سری از مسابقات نقش داشتند، با اشاره به برنامه‌های آتی اداره رفاه و تربیت بدنی و تهیه و تدوین برنامه‌های مدون میان مدت و سالانه حرفه‌ای ورزشی با استفاده از ظرفیت دانشگاه، گفت: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات کشف استعدادها از طریق ایجاد یک فضای فرهنگی و ورزشی بین فرزندان کارکنان و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین آن‌ها است.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری همه‌جانبه بخش‌های مختلف دانشگاه در برگزاری این برنامه، بر تداوم چنین اقدامات رفاهی و ورزشی در طول سال تاکید کرد و از برنامه‌ریزی برای اجرای مسابقات و اردوهای ورزشی آتی در آینده نزدیک خبر داد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 142734
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/12 10:28
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy