• 1401/12/17 - 07:41

اسامی کاندیداهای انتخابات شورای صنفی سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام شد

از سوی مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، اسامی کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشگاه ، اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر روشن عاشوری _  مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در روز ۲۲ اسفند ماه سالجاری خبر داد.
 وی در ادامه با اشاره به  نشست  اخیر کمیته اجرایی برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۱ شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، اظهار داشت ؛ با استناد به مفاد ماده ۴ آیین نامه شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی کشور ، مدارک و مستندات داوطلبان شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویان توسط اعضای کمیته اجرایی بررسی و ۳۱ تن از دانشجویان به عنوان کاندیدا تائید صلاحیت شدند .

دکتر عاشوری در پایان ، اظهار داشت ؛  از همه دانشجویان و دستیاران دانشگاه دعوت می شود تا در این انتخابات که به صورت الکترونیکی، در روز دوشنبه ، ۲۲ اسفند ماه سال جاری  از طریق سامانه food.gums.ac.ir برگزار می شود با استفاده از کارت هوشمند دانشجویی، شرکت نمایند.

هر دانشجویی که  در مجتمع خوابگاهی که در آن ساکن است  ، دانشکده و یا مجتمع دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل هست می تواند به کاندید مورد نظر خود ، رای دهد .
همچنین دستیارانی که  فاقد کارت الکترونیک هستند جهت شرکت در انتخابات و دریافت کارت هوشمند دانشجویی  می توانند تا ۲۱اسفند ماه سال جاری به واحد انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مراجعه نمایند .
لازم به ذکر است ؛ کاندیداهای تایید شده می‌توانند طبق بند ۴-۳ دستورالعمل آیین نامه شورای صنفی نسبت به شروع تبلیغات درفضای فیزیکی و مجازی، از روز سه شنبه ۱۶ اسفند ماه  حداکثرتا ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه ، ۲۱ اسفند ماه سال جاری اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1401/12/17 07:41