• 1402/09/03 - 11:01

جشن روز پرستار با تجلیل از پرستاران بیمارستان رسالت ماسال برگزار شد

مراسم تجلیل از پرستاران بیمارستان رسالت با حضور مسئولین شهرستانی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ مراسم جشن روز پرستار به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید هادی موسوی _ امام جمعه، مهندس رامین علیزاده- شهردار ماسال، دکتر فرزاد رفیعی رییس شبکه بهداشت و درمان ماسال، اعضای شورای شهر ماسال و رییس شورای شهر شاندرمن و سایر مسئولین شهرستان به همراه دکتر مهدی محمدحسینی- رئیس بیمارستان رسالت، سمیه قلیزاده- مدیر خدمات پرستاری بیمارستان و پرستاران و کارکنان اداری در هتل راتینس برگزار شد.
رئیس بیمارستان ضمن تشکر از مسئولین حاضر در جلسه و تبریک روز پرستار از زحمات ایثارگرانه و شبانه روزی جامعه پرستاری تقدیر وتشکر نمودند . در پایان توسط مسئولین از پرستاران نمونه شهرستان ماسال با تقدیم لوح سپاس و شاخه گل و هدایایی قدردانی شد.
  • گروه خبری : واحدهای تابعه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1402/09/03 11:01