• 1404/04/21 - 07:17
  • تعداد بازدید خبر : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در شبکه بهداشت و درمان شفت

با هدف افزایش آگاهی مراقبین سلامت نسبت به بیماری‌های منتقله از آب و غذا، جلسه‌ای آموزشی با حضور کارشناس مسئول بیماری‌های واگیر در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت؛ جلسه آموزشی با محوریت بیماری‌های منتقله از آب و غذا ویژه مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، به همت واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.

در این نشست آموزشی، کارشناس مسئول بیماری‌های واگیر با اشاره به اهمیت شناسایی، پیشگیری و کنترل بیماری‌های مرتبط با آب و غذا، مطالب جامعی پیرامون عوامل انتقال، علائم بالینی، روش‌های پیشگیری و اصول بهداشت فردی ارائه داد. همچنین رعایت بهداشت مواد غذایی، مدیریت صحیح منابع آب و نقش آموزش عمومی در کاهش شیوع این بیماری‌ها مورد تأکید قرار گرفت.

هدف اصلی این برنامه، ارتقاء دانش و آمادگی مراقبین سلامت در تشخیص زودهنگام و مداخلات به‌موقع برای کنترل بیماری‌های واگیردار مرتبط با آب و غذا اعلام شد. در پایان نیز، بر اهمیت آموزش مستمر و اطلاع‌رسانی به جامعه به‌عنوان یکی از مؤثرترین راهکارهای پیشگیری از بروز اپیدمی‌ها تأکید شد. 

  • گروه خبری : شفت,واحدهای تابعه,شبکه های بهداشت شفت
  • کد خبر : 141926
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

جلسه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در شبکه بهداشت شفت جلسه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در شبکه بهداشت شفت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/21 07:17