• 1401/11/19 - 15:37

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کاکروددر شهرستان رودسر

مدیرشبکه بهداشت ودرمان رودسر از افتتاح مرکزخدمات جامع سلامت روستایی کاکرودبا اعتبار 3 میلیارد و 820 میلیون تومان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رودسر ؛به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجرصبح امروزچهارشنبه19 بهمن ماه باحضوردکتررضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،شهاب زاده فرماندارشهرستان رودسر،حجت السلام والمسلمین محمدصفری نماینده مردم شهرستانهای رودسرواملش درمجلس شورای اسلامی،دکترمحمدزمانی مدیرشبکه بهداشت ودرمان ومسئولین ادارات رودسرورحیم آبادمرکزخدمات جامع سلامت کاکروددرروستای بارگاه دشت افتتاح شد.

دکترمحمدزمانی درگفتگوباروابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان گفت: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کاکرود با اعتباری بالغ بر3 میلیارد820میلیون تومان از محل منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان با زیربنای 475متر مربع دردوطبقه به بهره‌برداری رسید.

محمدزمانی افزود: این مرکز جامع سلامت جمعیت 1548 نفر را تحت پوشش دارد و نیروی انسانی شاغل در این مرکز 13نفر شامل پزشک، ماما، مراقب سلامت،بهداشت محیط، بهورز و ... است و هفت خانه بهداشت تحت پوشش این مرکز هستند.

مدیرشبکه بهداشت ودرمان رودسر از فعالیت 3مرکزخدمات جامع سلامت در مناطق اشکورات خبردادوافزود:درحال حاضر 3مرکز خدمات جامع سلامت و19خانه بهداشت،جمعیتی بالغ بر5548نفررا تحت پوشش دارد و در این مراکز خدماتی مانندنمونه گیری،دندانپزشکی، داروخانه، پزشک و ماما مراقب سلامت و بهداشت محیط فراهم است و خدمات با کیفیت خوبی ارایه می شود و در تمام فصول محل مناسبی برای مراجعه کننده گان است.

• گروه خبری : رودسر,شبکه های بهداشت رودسر,واحدهای تابعه

آخرین بروز رسانی : 1401/11/19 15:37