• 1401/09/24 - 17:57

بررسی مشکلات مرکز آموزشی و درمانی پورسینا در نشستی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ عصر امروز - پنجشنبه ۲۴ آذرماه، در نشستی با حضور رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مرکز آموزشی درمانی پورسینا چالش‌های این مرکز مورد بررسی و از سوی دکتر حیدرعلی بالو دستورات لازم جهت رفع آن‌ها صادر شد.

در این جلسه فرایند راه‌اندازی آنژیوگرافی عروق محیطی، مشکلات مربوط به واحد تصویربرداری، انجام تمهیدات لازم در خصوص جابجایی برخی واحدها جهت فراهم نمودن فضای لازم در مسیر اجرای پروژه ساختمان جدید پورسینا، راهکارهای اجرایی در خصوص رفع مشکلات مربوط به ایمنی و بهداشت و تمدید پروانه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین پس از این نشست، از واحدهای آنژیوگرافی عروق محیطی و اتاق عمل مرکز آموزشی و درمانی پورسینا بازدید به عمل آمد.

گفتنی است، دکتر سید مهدی موسوی - معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر عقیل قلی‌پور - معاون درمان، دکتر سیدعلی صدر - سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی و دکتر ظهیر ریحانیان - رئیس مرکز آموزشی درمانی پورسینا در این نشست حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رشت,اخبار اختصاصی
معین  حسن زاده