• 1403/07/17 - 21:03
  • تعداد بازدید خبر : 562
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با حضور در مرکز آموزشی و درمانی پورسینا؛

استاندار گیلان از سیم بان حادثه دیده عیادت کرد

استاندار گیلان با حضور در بیمارستان پورسینای رشت از سیم بان سقوط کرده از تیر برق در مسیر بندرانزلی به رضوانشهر، عیادت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر هادی حق‌شناس استاندار گیلان با حضور در مرکز آموزشی و درمانی پورسینای، از یکی از سیم بانان سقوط کرده از تیر برق در مسیر بندرانزلی به رضوانشهر، عیادت کرد.

استاندار در این عیادت که رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان نیز حضور داشتند، ضمن گفت و گو با پزشکان و کادر درمان و نیز همراهان این کارمند حادثه دیده شرکت توزیع برق در جریان چگونگی وضعیت درمانی او قرار گرفت و برای همه بیماران آرزوی سلامتی کرد.

گفتنی است، ۲ سیم‌بان که برای رفع خرابی و تعمیرات بر تیربرق فشار متوسط در مسیر گفته شده مشغول فعالیت بودند، سقوط کردند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رشت,اخبار اختصاصی,اخبار فوری
  • کد خبر : 129711

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/17 21:03