• 1402/01/22 - 22:57
  • تعداد بازدید خبر : 1867
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در دومین شب از لیالی قدر؛

بازدید سرپرست دانشگاه و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از خوابگاه پسرانه ارشاد

در دومین شب از لیالی قدر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در جمع دانشجویان پسر خوابگاه ارشاد حاضر شدند و بر سر سفره افطاری دانشجویان نشستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دکتر فردین مهرابیان - معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در دومین شب از لیالی قدر با حضور در خوابگاه پسرانه ارشاد، ضمن بازدید از خوابگاه، در نشستی صمیمی با دانشجویان شرکت کرده و به گفت‌وگو با آن‌ها پرداختند و افطار بیستمین روز ماه مبارک رمضان را میهمان سفره این دانشجویان بودند.
 
در این دیدار و نشست صمیمانه، دانشجویان جهت گفت و گوی بی‌واسطه به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و مشکلات و موضوعات مرتبط با مسائل آموزشی، صنفی و رفاهی را بیان کرده و خواسته‌های خود را مطرح کردند.
 
دکتر آشوبی طی این بازدید با تاکید بر رسیدگی به مشکلات موجود، گفت: سعی خواهیم کرد با حضور در خوابگاه‌ها و فضاهای دانشجویی از نزدیک خواسته‌های دانشجویان بیشتر آشنا شده و وضعیت فعلی رفاهی و فرهنگی را مورد بررسی قرار دهیم و از پیشنهادات شما برای پیگیری و رفع مشکلات و افزایش بازدهی استفاده خواهیم کرد.
  • گروه خبری : اطلاعیه,اخبار شهرها,اخبار دانشگاه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 102779
معین  حسن زاده
خبرنگار

معین حسن زاده

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/01/22 22:57