- 1404/06/15 تاکید بر جلب اعتماد ذینفعان و جذب خیرین سلامت در لاهیجان و آستانهاشرفیه
- 1404/06/15 برگزاری نشست بررسی روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت
- 1404/06/13 بهورزان سربازان خط مقدم عرصه سلامت هستند/ ضرورت ارتقای عدالت در حوزه بهداشت و درمان
- 1404/06/13 کادر بهداشت و درمان همواره در خط مقدم بودهاند
هماندیشی مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با خیرین سلامت برای توسعه خدمات درمانی در شفت
مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با خیرین سلامت شهرستان شفت برای توسعه خدمات درمانی نشست هماندیشی برگزار کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ جلسه هماهنگی افزایش مشارکت خیرین در حوزه سلامت شهرستان شفت با حضور مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مسئولان محلی برگزار شد.
در این نشست تخصصی که روز گذشته در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت تشکیل شد، دکتر غلامرضا عبدالهزاده، مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر سه محور اصلی تأکید کرد:
- انجام نیازسنجی دقیق تجهیزات پزشکی مورد نیاز
- اولویتبندی پروژههای درمانی
- حفظ کرامت و اعتماد خیرین سلامت
دکتر فلاحسخنگوی، مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت نیز در این جلسه به تشریح اولویتهای بهداشتی و درمانی شهرستان شفت پرداخت و آمادگی شبکه را برای همکاری با خیرین اعلام کرد.
دکتر عبداللهزاده در این نشست اظهار داشت: جلب مشارکت مردمی نیازمند شفافیت، پاسخگویی و برنامهریزی دقیق است تا هر کمک مردمی در جایگاه واقعی خود هزینه شود.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، جلسه بعدی با حضور گستردهتر مسئولان و خیرین محلی هفته آینده در بیمارستان امام رضا (ع) شفت برگزار خواهد شد.

نظر دهید