اخبار فوری
- 1403/12/20 فیلم| دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان به پویش «نه_به_تصادف» پیوست
- 1403/12/19 توسعه زیرساختها و ارتقای نظام سلامت، دستاورد دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی یک سال اخیر
- 1403/12/18 تاکید بر توسعه مشارکت و نظارت بر طرحهای خیرساز
- 1403/12/18 نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
نشست هم اندیشی و هماهنگی اجرای پویش ملی سلامت در گیلان
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، نشست هم اندیشی و هماهنگی اجرای پویش ملی سلامت در گیلان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ در این نشست، دکتر غلامرضا صادقی- مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر، با تشریح الگوریتم اجرای اجرای پویش ملی سلامت با تمرکز بر غربالگری دیابت و پرفشاری خون، مطالبی در خصوص وظایف ناظران ستادی این برنامه ارائه کرد.
در ادامه با ارائه ی نظرات و پیشنهادات مدیران گروه ها و کارشناسان حاضر، وظایف کارگروه های فنی، پایش و ارزشیابی، اطلاع رسانی و آموزش سلامت، اجرایی و پشتیبانی این پویش تبیین شد.
لازم به ذکر است؛ پویش ملی سلامت با محوریت غربالگری دیابت و فشار خون بالا برای گروه های سنی بالای 18 سال در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی سراسر استان تا 15 دی ماه برقرار است.
نظر دهید