• 1403/06/10 - 09:44

موسسات خیریه بیمارستانی مراکز آموزشی و درمانی رشت تشکیل شد

طی نشستی با حضور مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت موسسات خیریه بیمارستانی دو مرکز آموزشی درمانی ولایت و شفای رشت تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا ) ؛ طی  دو نشست  با حضور مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه ، روسا و مدیران هیئت موسس ، موسسات خیریه بیمارستانی دو مرکز آموزشی درمانی ولایت و شفای رشت تشکیل شد.
دکتر غلامرضا عبداله زاده در ابتدا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت همچنین، شهدای مدافع سلامت که در ایام شیوع کرونا ، در راه نجات جان همنوعان و بیماران تا پای جان با اخلاص ایستادند، بر لزوم تشکیل هیئت مدیره موسسه خیریه بیمارستانی بر اساس مصوبات وزارتی تاکید کرد.
در  پایان، دکتر علی علاسوند- رئیس مرکز آموزشی درمانی ولایت و دکتر هادی رحیمی- رئیس مرکز آموزشی درمانی شفا رشت نیز در راستای تشکیل هیئت مدیره موسسات خیریه بیمارستانی ، آمادگی و همکاری  خود را اعلام نمودند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1403/06/10 09:44