اخبار فوری
- 26 آذر 1404 فیلم | دعوت معاون توسعه دانشگاه از کارکنان دانشگاه جهت شرکت در سومین پویش عکس سفره شب یلدا
- 26 آذر 1404 چگونه اصالت لوازم آرایشی و بهداشتی را تشخیص دهیم؟ راهنمای آموزشی برای حفظ سلامت
- 26 آذر 1404 صیانت از جایگاه حرفهای پرستاران و تسریع در پرداخت معوقات تعرفهگذاری
- 26 آذر 1404 پاسخگویی مستقیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مطالبات مردمی در سامانه «سامد»
برگزاری سومین جلسه کمیته درمان و مراقبت دانشگاه علوم پزشکی گیلان
سومین جلسه کمیته درمان و مراقبت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دفتر معاونت درمان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)؛ سومین جلسه کمیته درمان و مراقبت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر حیدرعلی بالو- معاون درمان، طاهره زاهدصفت- مدیر امور پرستاری، سودابه کاظمی- دبیر کمیته درمان و مراقبت، دکتر اشرف جنتی- مسوول امور بانوان و خانواده دانشگاه، دکتر محمدرضا مسرورچهر- نماینده طب ایرانی، فرشته یاسری- نماینده اداره مامایی و دکتر مریم شاهرخی - نماینده معاونت غذا و دارو در دفتر معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا مصوبات جلسات پیشین و سپس ماده ۵۵ قانون برنامه جامع برای مهار، پایش، پیشگیری و کاهش سقط خودبخودی جنین به صورت ادغام در شبکه بهداشت بررسی شد.
در ادامه، دو ماده ۵۶ مربوط به ابطال پروانه فعالیت پزشک، ماما یا داروفروشی که خارج از مراحل این ماده وسایل سقط جنین را فراهم یا مباشرت به اسقاط جنین نماید و در اخر ماده ۵۲ مبنی بر ممنوع بودن عقیمسازی دائم مردان و زنان یا مواردی که احتمال برگشت پذیری در آن ضعیف یا دشوار است، به جز در موارد خاص، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
تصویر نویسنده :

نظر دهید