- 25 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید حسینپور لنگرود
- 25 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود
- 24 آبان 1404 دیدار نمایندگان مجلس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای بررسی مسائل بهداشتی و درمانی
- 24 آبان 1404 تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر توسعه خدمات درمانی و راهاندازی «مجتمع عالی سلامت» در تالش
برگزاری جلسه Nursing Discussion به زبان انگلیسی مدیریت امور پرستاری دانشگاه
اولین جلسه Nursing Discussion به زبان انگلیسی در سال جدید توسط مدیریت امور پرستاری دانشگاه، در سالن کارگاه دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در راستای بروزرسانی دانش تخصصی و توانمندسازی پرستاران حوزه بالینی در زمینه توریسم سلامت، جلسه Nursing Discussion مدیریت امور پرستاری دانشگاه به زبان انگلیسی با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و پرستاران شاغل در مراکز منتخب با ارائه دکتر ماندانا جوانک کارشناس مدیریت امور پرستاری دانشگاه با ادامه مبحث «OXYGENATION» از کتاب Fundamentals of Nursing در سالن کارگاه دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار شد.
در این جلسه مبحث Planning در اکسیژناسیون از کتاب کوزیر مورد بحث قرار گرفت و با استفاده از روش ایفای نقش موقعیتهای یادگیری مبتنی بر تجربه برای حاضران ایجاد شد.

نظر دهید