• 1401/04/02 - 23:28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید نورانی شهرستان تالش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در بیمارستان شهید نورانی تالش طی نشستی با پزشکان و پرسنل پرستاری و اداری از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید بعمل آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا):دکتر حیدرعلی بالو- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در بیمارستان شهید نورانی تالش از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید و طی نشستی با پزشکان و پرسنل پرستاری و اداری، مشکلات مختلف بیمارستان را بررسی و به ارایه راه حل مناسب پرداخت.

دکتر بالو، در این بازدید بر افتتاح هرچه سریع تر بخش دیالیز بیمارستان شهید نورانی تاکید کرد تا در کنار بخش دیالیز بیمارستان قدیم این شهرستان، خدمات درمانی بهتر و با کیفیت بالاتری دراختیار بیماران دیالیزی قرار گیرد.

در پایان این بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بخش دیالیز بیمارستان قدیم ،مرکزدرحال ساخت تشخیص زودهنگام سرطان و بیماریهای غیرواگیراین شهرستان  دیدن کرد.
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
معصومه  میرزایی