• 1404/02/16 - 15:50
  • تعداد بازدید خبر : 45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی؛

بازدید از کارخانه‌های چای استان همزمان با آغاز برداشت برگ سبز

همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از تعدادی از کارخانه‌های شهرستان رودسر بازدید نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان و شروع تولید و فراوری چای کارخانه‌ها؛ مهندس علیرضا نجفی - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان نظارتی از تعدادی از کارخانه‌های شهرستان رودسر بازدید نمود.

در این بازدیدها علاوه بر بررسی ساختار و تجهیزات موجود، نواقص فنی و بهداشتی کارخانه‌ها به اطلاع مسئولین واحد تولیدی رسانده شد.

گفتنی است قریب به یکصد و نود کارخانه فراوری و بسته‌بندی چای در استان گیلان وجود دارد و در چند مرحله برگ سبز را دریافت و تبدیل به چای سیاه و سبز خشک می‌نمایند. 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 139084

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/02/16 15:50