• 1402/07/08 - 13:33
معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد؛

اشتغال به خدمت 14 بهورز فارغ التحصیل کاردانی از سهمیه ایثارگران در سراسر گیلان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز اشتغال به خدمت 14 تن از فراگیران بهورزی نخستین دوره کاردانی از سهمیه ایثارگران در سراسر استان ، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص ، اظهار کرد؛  این افراد از فراگیران بهورزی نخستین دوره کاردانی از سهمیه ایثارگران هستند که از زمستان سال 1400 در دوره آموزش بهورزی آغاز به تحصیل کرده اند و پس از کسب موفقیت در آزمون نهایی در شهریور ماه سال جاری از مراکز آموزش بهورزی فارغ التحصیل شدند.
 وی افزود: 14 بهورز، در مراکز آموزش بهورزی شهرستان های تالش، لنگرود و شفت، آموزش دیدند.
معاون بهداشتی دانشگاه در پایان ، یادآور شد؛ بهورزان فارغ التحصیل هم اکنون در خانه های بهداشت مورد پذیرش در شهرستان های گیلان، مشغول به ارائه خدمت می باشند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 111945