• 1403/03/23 - 09:03
  • تعداد بازدید خبر : 227
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

آغاز به کار کنگره ملی تازه‌های اختلالات شنوایی و تعادل

دومین کنگره ملی تازه‌های اختلالات شنوایی و تعادل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ دومین کنگره ملی منییر  تازه‌های اختلالات شنوایی و تعادل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مدت دو روز در ۲۳ و ۲۴ خردادماه امسال در تالار مرکزی شهر رشت همراه با کارگاه‌های جانبی، سمعک شناسی، رجیستری بیماری‌ها و تست‌های بالینی و پاراکلینیک سرگیجه آغاز به کار کرد.

دومین کنگره تازه‌های اختلالات شنوایی و تعادل در محورهای تازه‌های تشخیصی ادیولوژی، رادیولوژی در اختلالت شنوایی و تعادل، ژنتیک و ژن تراپی در اختلالت شنوایی و تعادل، بیماری‌های داخلی، نورولوژی و اختلالت شنوایی و تعادل، جراحی‌های نوین سمعک‌های کاشتنی، ابزارهای کاشتنی وستیبولر، سل تراپی و افق‌های نوین درمانی، سالمندی و اختلالت شنوایی و تعادل، بازتوانی ها در اختلالت شنوایی و وستیبولر و تازه‌های بیماری منییر و رجیستری ملی منییر آغاز به کار کرد.

گفتنی است؛ ۳۰۰ نفر از متخصصان گوش و حلق و بینی و پزشکان و دانشجویان علاقه‌مند در دومین کنگره ملی منییر ایران شرکت کرده و ۸۵ چکیده مقالات به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 125273
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/03/23 09:03