• 1402/11/08 - 10:27

گرامیداشت روز جهانی آموزش در آموزشی و درمانی پورسینا

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ مراسم گرامیداشت روز جهانی آموزش با حضور رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا رشت و کارشناسان مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجتماعات پورسینا برگزار شد.

در این مراسم دکتر ظهیر ریحانیان - رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا بر اهمیت توجه به مقوله آموزش و به روز نمودن اطلاعات و آموزه‌های علمی به ویژه برای کارکنان درمانی تاکید کرد.

در این مراسم از فعالین حوزه آموزش در مرکز آموزشی و درمانی پورسینا اعم از پزشکان، فراگیران، سوپروایزرین، سرپرستاران و سایر کارکنان تقدیر بعمل آمد.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1402/11/08 10:27