• 1403/02/19 - 22:54
در ادامه روند بررسی شاخص های بهداشتی استان گیلان؛

عملکرد شبکه بهداشت و درمان رودسر بررسی شد

جلسه هفتگی تحلیل شاخص های بهداشتی، این بار به شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودسر اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا )؛ شاخص های بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودسر در جلسه ای 6 ساعته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 در ادامه روند تحلیل و بررسی شاخص های بهداشتی در سطح استان، جلسه این هفته به شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودسر اختصاص یافت که با حضور کارشناسان ستادی به صورت جزئی و دقیق مورد بحث و تحلیل قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه، دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه هدف از برگزاری این جلسات را تحلیل کارشناسی شاخص ها و آسیب شناسی عنوان کرد و گفت؛  باید بتوانیم با هم مشکلاتی که در مسیر ارتقای شاخص های بهداشتی در سطح استان وجود دارد شناسایی کنیم و در کنار هم با یافتن راهکارهای درست، ارتقای شاخص های بهداشتی را رقم بزنیم.
لازم به ذکر است؛ پیش از این، شاخص های بهداشتی شهرستان های رشت، سیاهکل و لاهیجان مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته بود.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1403/02/19 22:54