- 4 آذر 1404 برپایی «میز خدمت جهادی» دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مصلی رشت با حضور دکتر آشوبی
- 4 آذر 1404 آئین افتتاح مرکز مشاوره «همرسان» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 4 آذر 1404 برگزاری اولین ملاقات مردمی آذرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 3 آذر 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در رشت
برگزاری هفتمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی در دانشکده دندانپزشکی
آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی گیلان در چندین ایستگاه تخصصی و بر پایه سناریوهای واقعی درمانی برگزار شد.
در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
کارگاه «آشنایی با مبانی سموم در صنایع آرایشی و بهداشتی» برگزار شد
کارگاه تخصصی «آشنایی با مبانی سموم در صنایع آرایشی و بهداشتی» در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
در دومین نشست کمیته آموزش و اطلاعرسانی معاونت غذا و دارو؛
برنامهریزی برای آموزشهای هدفمند سلامتمحور در نشست کمیته آموزش
کمیته آموزش و اطلاعرسانی معاونت غذا و دارو استان گیلان در دومین نشست خود، برنامهریزی برای اجرای آموزشهای هدفمند سلامتمحور و هماهنگی با دستگاههای مرتبط استان را در دستور کار قرار داد.
دیدار نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی و فرماندار خمام با معاون توسعه دانشگاه
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، به همراه و فرماندار خمام با معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دیدار و گفتوگو کرد.
در هشتمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه؛
گیلان؛ رتبه هفتم کشور در مصرف آنتیبیوتیک کلاریترومایسین
راهکارهای عملی مدیریت تجویز داروی آنتیبیوتیک کلاریترومایسین در هشتمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو بررسی شد.
گام بزرگ سلامت در رودبار؛ ارائه خدمات گسترده پایش بیماریهای غیرواگیر به روستاییان کلیشم و چاک
در ادامه اجرای برنامه ملی کنترل بیماریهای غیرواگیر (NCD) در شهرستان رودبار، تیمهای سلامت مراکز خدمات جامع سلامت کلیشم و دشتویل با حضور در روستاهای کلیشم و چاک، خدمات وسیع پایش، غربالگری، ویزیت پزشکی و آموزشهای ارتقای سلامت را به ۶۰ نفر از ساکنان ارائه کردند.
پلمب رستوران متخلف در رودبار برای حفاظت از سلامت شهروندان
یک واحد رستورانی در شهرستان رودبار بهدلیل بیتوجهی به اصول بهداشت محیط، نگهداری نامناسب مواد غذایی و تهدید سلامت عمومی، با اقدام کارشناسان بهداشت محیط و در راستای اجرای ضوابط قانونی پلمب شد.
