• 1401/11/27 - 14:13

دوره ی فلوشیپ جراحی سوختگی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اخذ مجوز و راه اندازی دوره ی فلوشیپ سوختگی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر افشین شفقی- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه  این دوره، دومین دوره ی فلوشیپ در دانشگاه علوم پزشکی گیلان  است، تصریح کرد؛ راه اندازی دوره فلوشیپ سوختگی، بی شک علاوه بر ارتقای کیفیت آموزشی دانشگاه ، در ارایه ی خدمات مطلوب به مردم گیلان نیز، بسیار موثر است.
دکتر شفقی در پایان،  این دستاورد حوزه ی آموزش را به جامعه ی فرهیختگان دانشگاهی تبریک گفت.

لازم به ذکر است؛ دوره ی فلوشیپ جراحی سوختگی،  در راستای مصوبات شورای گسترش دانشگاه و پس از کار کارشناسی، برگزاری جلسات متعدد و با همت گروه آموزشی جراحی عمومی و کارکنان  جراحی پلاستیک و سوختگی راه اندازی، شده است./ص
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1401/11/27 14:13