• 1404/04/25 - 20:55
  • تعداد بازدید خبر : 79
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل

دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دوره آموزشی «آشنایی با تکنولوژی هردل» برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های استان برگزار شد، دکتر علیرضا گوهری؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی به عنوان مدرس در خصوص مفهوم هردل، مزایای هردل، اصول آن از جمله هموستاز، فرسودگی متابولیک، واکنش استرسی، نگهداری چند جانبه و انواع هردل فیزیکال، شیمیکال و بیولوژیکال و… مطالبی ارائه دادند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی,شفافیت
  • کد خبر : 142182
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/25 20:55