در راستای نظارت بر کارخانجات چای استان صورت گرفت:
بازرسی از فرآیند تولید کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به همراه کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از یک کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در شهرستان لنگرود بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا) ؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به همراه کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از یک کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در شهرستان لنگرود بازدید کرد.
علیرضا نجفی در این بازرسی ضمن تاکید بر نظارت و کنترل بر نحوه تولید چای ایرانی از برگ سبز، رعایت اصول فنی و بهداشتی در زمان تولید و بسته بندی چای و کنترل کیفیت آن با هدف تولید چای با کیفیت و مطابق با معیارها و ضوابط جاری؛ از سکوی دریافت برگ سبز، سالن های تولید و فرآوری، انبار و آزمایشگاه کنترل کیفیت محصول بازدید نمود.
گفتنی است: استان گیلان با بیشترین سطح زیر کشت چای و بالاترین تعداد کارخانجات فراوری، بزرگترین تولید کننده چای ایرانی در سطح کشور بوده و تاکنون ۸۲ واحد از کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای موفق به دریافت مجوزهای بهداشتی از معاونت غذا و داروی دانشگاه شده اند.
نظر دهید