• 1402/07/26 - 09:10
  • تعداد بازدید خبر : 166
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی:

رژیم صهیونیستی در تداوم جنایات خود، رذالت و توحش خود را در برابر دفاع مقدس و مشروع فلسطین به نمایش گذاشت

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، حادثه تروریستی غزه را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛  حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی در  پیامی، حادثه تروریستی حمله وحشیانه به بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کرد :
 
متن پیام به شرح زیر است :
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
قاتلوهمْ یعذّبْهم اللّه بأیْدیکمْ و یخْزهمْ و ینْصرْکمْ علیْهمْ و یشْف صدور قوْمٍ مؤْمنین
 
 
حمله تروریستی و وحشیانه به بیمارستان المعمدانی در غزه قهرمان و دلاور، قلب بشریت را به درد آورد. و رژیم صهیونیستی در تداوم جنایات خود در حق مردم فلسطین با ارتکاب‌ این جنایت هولناک ، رذالت و توحش و درماندگی خود را در برابر دفاع مقدس و مشروع فلسطین  به نمایش گذاشت؛ این کارزار عظیم جبهه حق وباطل و اسلام و استکبار به فضل الهی نقطه عطفی در قیام و جهاد امت مسلمان  و پیشرفت محور مقاومت و شتاب به سوی قله‌های فتح و پیروزی بر غاصبان و مستکبران خواهد بود.
 
اینجانب ضمن ابراز همدردی با ملت شریف فلسطین و محور مقاومت و خانواده‌های شهدای غزه ، جنایت های اخیر رژیم خونخوار و ناپاک صهیونیستی را محکوم و  پیروزی اسلام و محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و شکست استکبار جهانی و صهیونیسم را از خداوند متعال خواستارم.
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 112800
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/07/26 09:10