• 1403/03/01 - 17:26

ادویه آلوده در شهر رشت معدوم شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از معدوم سازی ادویه آلوده در شهر رشت خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا ) ؛ دکتر فیروز سرودی - معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت ؛ کارشناسان نظارت بر مواد غذایی  دانشگاه در پی تشخیص آلودگی میکروبی زردچوبه تولیدی یکی از کارخانجات استان و به دلیل عدم  مصرف و عرضه آن به بازار، در محل حاضر شده و ادویه مذکور را معدوم کردند.
لازم به ذکر است؛  کارشناسان نظارتی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به طور مستمر از کارخانجات بازدید و از تولیدات آن ها نمونه برداری نموده و جهت تعیین سلامت محصول به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال می نمایند و در صورت بروز هرگونه عدم انطباق و آلودگی، اقدامات قانونی را براساس ضوابط و قوانین جاری بعمل می آورند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
آخرین بروز رسانی : 1403/03/01 17:26