- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
پلمب دو سالن زیبایی زنانه در شهرستان رشت
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب و تعطیلی دو سالن زیبایی زنانه در رشت به دلیل دخالت در امور درمانی و تهدید علیه سلامت عموم خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(گیل وب دا)؛ در گشت مشترک کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه با کارشناسان معاونت بهداشتی و اتحادیه صنف آرایشگران شهر رشت، تیم بازرسین نظارت بر درمان دانشگاه از دو سالن زیبایی در شهرستان رشت واقع در بلوار دیلمان و خیابان فلسطین بازدید بعمل آوردند.
این دو سالن زیبایی به دلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی همچون سولار ،لیزر، تزریق ژل و بوتاکس... فعالیت داشتند پلمب و پرونده ها جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی مربوطه ارجاع شد.
دکتر تیموری خاطر نشان کرد: با توجه به فعالیت این قبیل از مراکز به صورت مخفیانه، شهروندان گیلانی در صورت مشاهده این موارد هر چه سریعتر مراتب را به اداره نظارت بر درمان حوزه معاونت درمان دانشگاه و یا از طریق سامانه تلفنی 190 اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت با متخلفین حوزه بهداشت و درمان برخورد شود.

نظر دهید