- 1403/11/12 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همکار حوزه ریاست دانشگاه
- 1403/11/12 گزارش تصویری از حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت آغاز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در گلزار شهدای رشت؛ بهمن ۱۴۰۳
- 1403/11/12 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت آغاز دهه فجر
- 1403/11/11 افتتاح پد هلیکوپتر تا آغاز عملیات اجرایی احداث بخش دیالیز بیمارستان فومن
با شعار « روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم »؛
نشست کمیته بین بخشی اجرای پویش ملی تغذیه سالم برگزار شد
در راستای اجرای پویش ملی تغذیه سالم( 17 تا 30 آذرماه) نشست کمیته بین بخشی جهت هماهنگی اجرای این پویش با شعار « روغن مناسب ، غذای سالم، خانواده سالم » با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط و بخش خصوصی برگزلر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(گیل وب دا)؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم زشکی گیلان د. ابتدای این نشست، با بیان اینکه گیلان از چاق ترین استان های کشور است، به تاثیر تغذیه در بروز بیماری ها و نقش آن در مرگ و میر اشاره کرد.
وی در ادامه اظهار کرد؛ متاسفانه سه چهارم مرگ ها به دلیل بروز بیماری های قلبی و عروقی رخ می دهد که تغذیه نادرست در بروز این بیماری ها نقش مهمی ایفا می کند.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه تغییر در عادات غذایی بسیارسخت اما امکانپذیراست، گفت؛ این مهم با کمک رسانه ها و سایر دستگاه ها محقق می شود.
دکتر رضوانی همچنین، با اشاره به انواع روغن های خوراکی که در پخت و پز خانگی و همچنین رستوران ها و فست فودها استفاده می شود، افزود؛ امسال پویش ملی تغذیه سالم بر روی روغن های خوراکی متمرکز شده که می بایست به مردم این آگاهی و آموزش ارائه شود که از چه نوع روغنی برای پخت و پز استفاده کنند تا غذایی سالم تر را تهیه و مصرف نمایند.
وی با بیان اینکه شعار امسال پویش ملی تغذیه سالم « روغن مناسب ، غذای سالم، خانواده سالم » نامگذاری شده است،بر سهم بزرگ روغن در غذاها و تاثیر آن بر سلامتی تاکید کرد.
در پایان این نشست، نمایندگان شهرداری رشت، آموزش و پرورش استان، سازمان صمت، سازمان بهزیستی،نماینده اصناف و فعالان بخش خصوصی تولیدکننده روغن های خوراکی در استان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای اجرای هر چه بهتر پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری پرداختند.
لازم به ذکر است؛ پویش ملی تغذیه سالم، هر ساله از سال 1389 با تمرکز بر روی یک موضوع محوری در تغذیه با اطلاع رسانی و آموزش همگانی برگزار می شود.
نظر دهید