- 22 مهر 1404 بررسی چالشها و راهکارهای بهبود وضعیت رفاهی و تغذیه دانشجویان
- 22 مهر 1404 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل زندانهای گیلان برای ارتقای خدمات بهداشتی زندانیان
- 22 مهر 1404 ماندگاری سپیدی و ایثار شهدای مدافع سلامت با کتب و پادکست
- 22 مهر 1404 برگزاری چهارمین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
دیدار نماینده رودبار با معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی با معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی، بهمنظور بررسی وضعیت خدمات درمانی و پیگیری مسائل حوزه سلامت این شهرستان، با دکتر مصطفی گلشکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفتوگو کرد.
در جریان این نشست، نماینده رودبار با اشاره به برخی چالشها و کمبودهای موجود در حوزه بهداشت و درمان، بر لزوم ارتقای سطح خدمات درمانی در این شهرستان تأکید کرد. وی دسترسی عادلانه مردم رودبار به خدمات تخصصی، تسریع در تجهیز مراکز درمانی، توسعه زیرساختهای بیمارستانی و تأمین نیروی انسانی را از مهمترین مطالبات مردم عنوان نمود.
دکتر گلشکن نیز در این دیدار، گزارشی از اقدامات دانشگاه در حوزه مدیریت منابع ارائه کرد و ضمن قدردانی از همراهی نماینده رودبار، بر تعهد دانشگاه نسبت به بهبود شرایط درمانی این شهرستان تأکید داشت. وی اظهار کرد: با همکاری نماینده محترم شهرستان و حمایت سایر دستگاههای اجرایی، بخش قابلتوجهی از مشکلات حوزه سلامت رودبار در آینده نزدیک پیگیری و رفع خواهد شد.
شایانذکر است مقرر شد روند تأمین تجهیزات، افزایش امکانات بهداشتی و تخصیص اعتبارات موردنیاز برای ارتقای خدمات سلامت در رودبار، به طور ویژه در دستور کار دانشگاه قرار گیرد

نظر دهید