- 1404/04/31 بررسی ۴۴ پرونده در سومین نشست کمیسیون ماده ۲۰ دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
- 1404/04/30 صدور مجوز خرید ۳۰ دستگاه تجهیزات پزشکی سرمایهای برای مراکز درمانی و آموزشی گیلان
- 1404/04/30 بررسی چهار پرونده مرگ در سومین نشست مورتالیتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
همایش پیادهروی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دانشکده پیراپزشکی لنگرود
همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، شهادت آیت الله رئیسی و آزادسازی خرمشهر و به همت مدیر تربیت بدنی دانشجویان دانشگاه در دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی لنگرود برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ همایش پیادهروی «نشاط و سلامت» به همت مدیریت تربیت بدنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در محوطه دانشکده پیراپزشکی لنگرود برگزار شد و با استقبال دانشجویان همراه بود. این همایش به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، آیت الله شهید رییسی آزادسازی خرمشهر برگزار شد.
رحیم عبدسنبلی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، در این مراسم با اشاره به اهمیت ورزش و سلامتی، گفت: امید است تا با ترویج ورزش و فعالیتهای بدنی در بین دانشجویان، شاهد نسلی سالم، پرنشاط و توانمند باشیم. و میبایست با ورزش، نیرو و توان خود را افزایش دهیم و از سستی و کاستی دوری کنیم.
وی همچنین از دکتر آشوبی رئیس دانشگاه، دکتر مهرابیان معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه، دکتر نیکوکار رئیس دانشکده و مدرسین حوزه ورزش قدردانی کرد.
گفتنی است؛ زیارت مزار شهید گمنام و انجام قرعهکشی و اهدای جوایز نقدی پایانبخش این مراسم بود.

نظر دهید