• 1402/08/06 - 14:34
  • تعداد بازدید خبر : 217
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نخستین روز از کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نخستین روز از کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه دانشگاه با محوریت مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در سوء تغذیه کودکان با حضور کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های گیلان، برگزار شد.

 
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ در ابتدای این کارگاه دو روزه، دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به نرخ پایین موالید در استان گیلان، حفظ سلامت هر کودک را بسیار با اهمیت برشمرد و اظهار کرد؛ با وجود پایین ترین نرخ موالید کشور که به استان گیلان اختصاص دارد، تولد هر نوزاد بسیار با اهمیت است و حفظ و مراقبت از آن با اتکا به تغذیه  درست و  مناسب می تواند سلامت نوزاد در آینده را تضمین کند.

وی افزود: پرداختن به کودکان، سرمایه گذاری برای آینده است و تغذیه  کودکان در سه سال نخست زندگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این مسئولیت مهم بر عهده کارشناسان تغذیه است.

 دکتر رضوانی با بیان اینکه باید نقش های جدیدی برای کارشناسان تغذیه تعریف کرد، گفت؛ سوء تغذیه در کودکان، منجر به افزایش بیماری ها، تاخیر در رشد جسمی و ذهنی و عدم کسب مهارت های پیچیده می شود که در نهایت کاهش تولید و رکود اقتصادی و توسعه کشور رقم خواهد خورد.

وی در ادامه با تشریح نمودار مقایسه ای شاخص های تن سنجی کودکان، وضعیت تغذیه کودکان در گیلان را تحلیل کرد و تلاش و جدیت بیشتر کارشناسان تغذیه برای سلامت کودکان را مورد تاکید قرار داد.

در ادامه دکتر حامد محمدی- عضو هیات علمی دانشگاه تهران- مدرس این کارگاه، با ارائه  تعریف سوءتغذیه کودکان، علل و عوارض آن را تشریح کرد و اصول مشاوره، رژیم درمانی و تنظیم برنامه غذایی برای کودکان مبتلا به سوء تغذیه را توضیح داد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 113424

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/06 14:34