• 1402/08/03 - 15:19
  • تعداد بازدید خبر : 189
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی استان گیلان

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر ۵۵ انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی در استان ، خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر  مواد،غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت ؛  در راستای سامان دهی و نظارت بر انبارهای فرآورده های غذایی ، آشامیدنی و لزوم پایش و نظارت مستمر شرایط بهداشتی کلیه انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی،بازرسی های کارشناسان معاونت غذا و دارو از انبارها و ناوگان های توزیع محصولات غذایی و آشامیدنی به صورت ویژه ادامه دارد.
مهندس نجفی در ادامه افزود: بررسی چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه audit انجام می شود.
مهندس نجفی در پایان یادآور شد؛ در حال حاضر  ۵۵ انبار نگهداری و شرکت پخش خوراکی و آشامیدنی در حوزه نظارتی تحت پوشش دانشگاه شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 113309

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/03 15:19