• 1403/10/24 - 07:40
  • تعداد بازدید خبر : 6
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیست و دومین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

بیست و دومین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در تاریخ 1403/10/23با حضور  نمایندگان تام الاختیار و کارشناسان آگاه و مطلع در خصوص سلامت و امنیت غذایی از ادارات کل (سازمان برنامه و بودجه، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، محیط زیست، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، صمت، منابع طبیعی، دامپزشکی، آب و فاضلاب، استاندارد) و نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه،  مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی، کارشناس موادغذایی معاونت غذا و دارو، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید. این جلسه  در راستای پیگیری  مصوبات جلسات قبلی و پیرو مصوبه بند 5  مصوبه پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست مورخ 1403/09/18مبنی بر تدوین برنامه یکپارچه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی با برش استانی تشکیل شده بود. در ابتدا گزارشی از برنامه ها و فرایند انجام گرفته در راستای تدوین برنامه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی منجمله طرح در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت،زنان و خانواده و هم چنین معرفی نمایندگان تام الاختیار و کارشناسان آگاه و مطلع درخصوص سلامت محصولات کشاورزی دستگاههای مرتبط ارایه و سپس بصورت خلاصه مروری بر کلیات پیش نویس برنامه یکپارچه  ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان که شامل:(مدول اول: تشکیل تیم ، مدول دوم: توصیف سیستم ، مدول سوم و چهارم، پنجم و ششم: شناسایی رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی اولیه و ثانویه خطرات، طرح های توسعه و ارتقاء، برنامه های پایش بهره برداری اقدامات کنترلی ، مدول هفتم: اعتبار سنجی برنامه ایمنی محصولات ، مدول هشتم: تدارک دستورالعمل های مدیریتی ، مدول نهم: برنامه های پشتیبان برنامه ایمنی محصولات ، مدول دهم: برنامه بازنگری) توسط آقای مهدی جواهر شناس مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی  تبین گردید و در ادامه  موضوعات از قبیل اهمیت سلامت مواد غذایی استان، آلودگی زیست محیطی استان،  باقیمانده سموم  و آفت کشها مورد مصرف در محصولات کشاورزی ، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، تهدید کننده های عمومی سلامت، چالش ها و آلایندهای آب های آشامیدنی و مواد غذایی و برنامه ایمنی آب(WSP) و برنامه ایمنی فاضلاب (SSP) و ارزیابی و ممیزی آن در استان، ، تقویت اهداف ایمنی محصولات کشاورزی، مبحث محیط زیستی و سلامت عمومی جامعه، آلودگی های فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی در محصولات موادغذایی، استانداردهای سلامت محصولات موادغذایی،  مطالبه گری و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی ایمن  و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی و سلامت محصولات کشاورزی استان، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، بیماریها در استان ، آمار و داده های و نتایج حد مجاز استاندارد ها و آزمایشات آلاینده ها، تامین اعتبار برای اجرای برنامه،  نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی تصویب گردید.

 

 

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 134282

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/10/24 07:40
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy