• 1404/04/18 - 19:30
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت التور

با توجه به شروع فصل گرم سال و حضور گسترده گردشگران در استان، کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت التور ویژه کارشناسان مسئول آزمایشگاه‌های بهداشتی سراسر استان در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در ابتدای این کارگاه، دکتر حجت نجف زاده سرپرست معاونت اجرایی معاونت با بیان اهمیت تشخیص‌های آزمایشگاهی در بیماری‌های منتقله از آب و غذا اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما و همینطور حضور گردشگران، بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا بیش از پیش مورد توجه قرار می‌گیرد و دقت همکاران آزمایشگاهی در تشخیص این بیماری‌ها از اهمیت دوچندان برخوردار است.

 

وی افزود: اگرچه امروز آگاهی مردم نسبت به بیماری‌های منتقله از آب و غذا بسیار بیشتر از گذشته است اما باز سهل انگاری‌ها می‌تواند بستر بروز این بیماری‌ها را مهیا کند که در این میان، نقش ناظران بهداشتی و همینطور همکاران پرتلاش آزمایشگاه‌ها غیرقابل انکار است.

 

در ادامه‌ی کارگاه آموزشی، حسن رفعتی رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های بهداشتی استان درباره‌ی تشخیص آزمایشگاهی سالمونلا و شیگلا و اشریشیای پاتوژن مطالب مبسوطی ارائه کرد. 

 

علیرضا کرامتی کارشناس ستادی آزمایشگاه‌های استان هم درباره‌ی نمونه برداری و آزمایش باکتریولوژی آب استخرها و شناگاه‌های طبیعی توضیح داد. عباس پله کارشناس پیشگیری و مقابله با بیماری‌های واگیر معاونت هم در این کارگاه، اپیدمیولوژی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در استان را تشریح کرد و در پایان کارگاه فوق که با حضور کارشناس مسئولان آزمایشگاه‌های شبکه‌های بهداشت و درمان سراسر استان برگزار شد، محمد اسماعیل کریمی کارشناس ستادی آزمایشگاه‌های استان درباره‌ی بررسی چک لیست ارزیابی تشخیص آزمایشگاهی ویبریوکلرا توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141906
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/18 19:30