• 1404/04/18 - 19:43
  • تعداد بازدید خبر : 73
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه ستاد اقامه نماز جماعت در معاونت بهداشتی تشکیل شد

با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و جمعی از مدیران، نخستین جلسه‌ی ستاد اقامه نماز جماعت در معاونت در سال‌جاری تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دومین جلسه‌ی کمیته فرهنگی و نخستین جلسه‌ی اقامه نماز معاونت بهداشتی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین، امام جماعت معاونت، مسئول حراست و جمعی از مدیران و کراشناسان ستادی معاونت تشکیل شد.

در این جلسه دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه اهمیت اقامه‌ی نماز بر کسی پوشیده نیست بر تجهیز نمازخانه‌ی معاونت و همینطور برگزاری مراسم و اردوهای فرهنگی و تفریحی در راستای ارتقای روحیه‌ی همدلی، نشاط و صمیمیت در فضای اداری تاکید کرد.

حجت الاسلام مجید ستوده امام جماعت معاونت هم در این جلسه ضمن تسلیت ایام شهادت سیدالشهدا با اشاره به برخی کمبودها در نمازخانه‌ی معاونت، بر استمرار جلسات اقامه‌ی نماز تاکید کرد.

در ادامه‌ی جلسه با ارائه‌ی یپشنهادات و تاکید بر رفع کمبودها و تجهیز نمازخانه، مقرر شد که جلسه‌ی اقامه‌ی نماز جماعت در معاونت به طور فصلی هر سه ماه یکبار تشکیل شود.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141908
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/18 19:43