اخبار فوری
  • 1403/05/05 - 18:17

برگزاری وبینار آموزش مداوم سنجه مدیریت خدمات پرستاری در اعتباربخشی بیمارستانی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به همت مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان وبینار آموزش مداوم سنجه مدیریت خدمات پرستاری از سنجه‌های اعتباربخشی بیمارستانی برگزار شد.

این دوره با هدف توانمندسازی مدیران خدمات پرستاری، سوپروایزرین بالینی و سوپروایزرین آموزشی در فرایند اعتباربخشی بیمارستانی برگزار شد.

دبیر علمی دوره دکتر مرضیه شایسته‌فر - دکتری تخصصی پرستاری و عضو هیت علمی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت و مدرسین این دوره دکتر مرضیه شایسته فرعضو هیت علمی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، مرضیه جعفرزاده و معصومه باقری کودکانی از کارشناسان ستاد مدیریت امور پرستاری دانشگاه بودند.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1403/05/05 18:17